Samir Nisic

Samir Nisic

Liječenje bioenergijom na daljinu

Liječenje bioenergijom na daljinu je tehnika koja se primjenjuje kod klijeneta koji nisu u mogućnosti dolaziti na individualne tretmane radi bolesti ili udaljenosti.
Terapija ima isti učinak i jednako je uspješna kao da je osoba fizički prisutna na terapiji. Energija se usmjerava tamo gdje je nedostaje i djeluje na bolesni organ tako što se prilagođava energiji oboljelog organa,te ga blagotvorno potiče na oporavak.
Energija ne poznaje vrijeme i udaljenost.Liječenje na daljinu posve je jednakovrijedno liječenju kao kod individualne terapije.
Kod rada na daljinu bitno je da pacijent bude u svom domu ili nekom drugom mjestu na kom se ugodno osjeća, da je smješten u udobnom položaju, opušten i spreman za prijem terapije.
Prilikom terapije pacijent može osjetiti iznenadne nalete toplote, peckanje u rukama i nogama, blagu utrnutost, ili čak i manja probadanja na mjestima gdje energija djeluje.
Dovođenjem energije u tijelo i deblokadom protoka energije dolazi do poboljšanja zdravlja i povlačenja bolesti.
Terapijima uz pomoć bioenergije, iscjelitelj vraća protok energije kroz tijelo te nadopunjava izgubljenu energiju i vraća zdravlje.

Podijeli blog

5/5

Alternativna i Holistička Zdravstvena Usluga

Kontakt