O meni

Rođen sam 1970. godine u Donjem Srebreniku.S roditeljima, 1983. godine, preseljavam u Tuzlu, gdje oni i danas žive .Trenutno živim i radim u Štokholmu, u Švedskoj.

Bioenergijom se profesionalno počinjem baviti  2009. godine, ali mi je dar iscjeljivanja i pomaganja ljudima  urezan u genetski kod.Moji preci, nena Hana Salagić i njen djed,  takođe, su bili iscjeljitelji. Ljudi iz naroda, koji su svojim znanjem i darom pomagali oboljelim ljudima.

U radu koristim  „tehniku ruke“, gdje pomoću ruku energiju usmjeravam prema oboljelom mjestu.Radim po sopstvenoj kombinovanoj metodi sastavljenoj od:

  • prirodne predispozicije za pomaganje i liječenje drugih;
  • genetske nadarenosti;  
  • samoučenja i obrazovanja;
  • obuke kod priznatih majstora bioenergije;
  • holističkog pristupa liječenju
  • i višegodišnjeg stečenog iskustva.

Među priznatim bioenergičarima kod kojih sam išao na obuku i mnogo naučio, prvenstveno ističem  svogo mentora, Marka Tomaševića, cijenjenog bioenergičara, a zatim i iscjeljitelja svjetskog glasa Zdenka Domančića.

Razne tehnike u radu se mogu naučiti ali za dobrog bioenergičara čovjek mora biti nadaren i duboko povezan sa samom prirodom i cjelokupnim Univerzumom.

Taj svoj dar, nadalje, iscjeljitelj mora biti spreman podijeliti s drugim ljudima na prihvatljiv način, te se staviti na raspolaganje onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Cilj bioterapije nije samo otklanjanje simptoma bolesti, već i samog uzroka oboljenja i na kraju ozdravljenje cijelog organizma.

Alternativna i Holistička Zdravstvena Usluga

telefon

+46 73 72 33 031

Kontakt