Samir Nisic

Samir Nisic

Bioenergibehandling på distans

Bioenergibehandling på distans är en teknik som tillämpas på klienter som inte kan komma till individuella behandlingar på grund av sjukdom eller avstånd.

Terapin har samma effekt och är lika framgångsrik som om personen var fysiskt närvarande vid behandlingen. Energi riktas dit den saknas och verkar på det sjuka organet genom att anpassa sig till det sjuka organets energi och uppmuntrar det till återhämtning.

Energi känner inte till tid och avstånd. Behandling på distans är helt likvärdig med individuell terapi där patient närvarar behandlingen.

Vid behandling på distans är det viktigt att patienten är i sitt hem eller någon annan plats där hen känner sig bekväm, att hen är i en bekväm position, avslappnad och redo att få behandling.

Under behandlingen kan patienten känna värme i kroppen, sveda i armar och ben, milda domningar eller till och med mindre stickningar på platser där energin verkar.

Att föra in energi i kroppen och av blockera energiflödet leder till förbättrad hälsa och sjukdomen avtar. Med bioenergibehandlingar återställer terapeut flödet av energi genom kroppen, fyller på förlorad energi och återställer hälsan.

DELA BLOGGEN

Podijeli blog

5/5

Alternativna i Holistička Zdravstvena Usluga

Kontakt