Samir Nisic

Samir Nisic

Bioenergi som behandlingsmetod

Läkning med energi (bioenergi, universums energi, Guds energi), även känd som “läkning med händer”, är lika gammal som mänskligheten och tillhör de mest naturliga läknings metoder.

Varje människa, växt, djur innehåller energi och utgör en integrerad del av universum. Bioenergi finns i oss och runt omkring oss. Bioenergi är livsenergi. Bios på grekiska betyder liv.

Så länge var och en av oss har tillräckligt med energi som är fri och balanserad, är vi friska och lever normalt. När vi har för lite energi eller är den obalanserad blir vi sjuka. Brist på energi i kroppen eller delar av kroppen leder till sjukdom. Sjukdomar drabbar där kroppen är som svagast.

Med bioenergibehandlingar återställer terapeut flödet av energi genom kroppen, fyller på förlorad energi och återställer hälsan.

Bioenergi har en lugnande effekt och efter bioenergetisk behandling ökar energin i kroppen, vi blir av med stress, oro och rädsla, depression, vårt självförtroende ökar.

Även om ett specifikt problem behandlas, fungerar terapin på hela organismen för att åstadkomma harmoni och balans i kroppen.

Under behandlingen sker djupa förändringar i kroppen och alla organ och körtlar börjar arbeta i jämn takt.

Bioenergibehandling hos patienter aktiverar energikroppen, d.v.s. den verkar på den aura där energi lagras.

Därefter stimuleras energicentren som kallas chakran. Chakran är anslutna till alla körtlar i kroppen som är sammankopplade till det endokrina systemet.

Bioterapibehandling kan avsevärt mildra fysisk smärta, inte bara akut utan också kronisk.

Vad bioterapeuten kräver av varje patient i början av en behandling är en tro på läkning eftersom det är energin som förstärker kraften i alla typer av terapi och särskilt denna.

DELA BLOGGEN

Podijeli blog

5/5

Alternativna i Holistička Zdravstvena Usluga

Kontakt