PRAVILA O PRIVATNOSTI

Zaštitu vaših podataka shvatamo vrlo ozbiljno. Sa vašim ličnim podacima postupaće se poverljivo u skladu sa zakonskim propisima o zaštiti podataka i ovom izjavom o zaštiti podataka. Potpuna zaštita podataka od pristupa trećih lica nije moguća.

Datoteke dnevnika servera

Naša veb lokacija automatski čuva sledeće podatke kada je posetite:

Tip pregledača i verzija pregledača koji se koristi operativni sistem

URL preporuke

Ime hosta računara koji pristupa

Vreme zahteva servera

Podaci se prikupljaju isključivo radi bezbednosti podataka.

Kontakt formular

Ime, prezime i adresa e-pošte se traže u kontakt formi. Ovi podaci se koriste za kontaktiranje kupaca, upite i moguće sastanke. Podaci se interno čuvaju u skladu sa zakonskim rokovima čuvanja.

Kolačići sesije

Veb lokacija koristi takozvane kolačiće. Kolačići služe da našu ponudu učine korisnijom, efikasnijom i sigurnijom. Kolačići su male tekstualne datoteke koje se čuvaju na računaru i čuvaju u pregledaču. Kolačići koje koristimo su takozvani „sesijski kolačići“. Oni se automatski brišu nakon vaše posete. Oni služe VordPress-u.

sigurnost

Ova veb lokacija koristi sigurnosni sertifikat i SSL šifrovanje.

Pravo na informaciju, brisanje, opoziv

Imate pravo na informacije o svim ličnim podacima koji su sačuvani o vama. Pored toga, imate pravo na ispravku netačnih podataka i podataka koji više nisu potrebni za brisanje, pod uslovom da drugi zakonski propisi ne rezultiraju obavezom njihovog čuvanja. U tim slučajevima imate pravo da povučete svoj pristanak.

Napomena: Za pitanja, predloge ili sprovođenje svojih prava, koristite detalje za kontakt u otisku.